De belastingspecialisten van PaSu Tax Assurance uit Tiel

PaSu Tax Assurance is een samenvoeging van de namen Paul van Dijk en Suze van Rotterdam. Het administratiekantoor werd in 2001 opgericht. Met accounting services richten we ons op de administratieve dienstverlening voor ondernemers. Ondernemersadvies, het samenstellen van jaarrekeningen of de aangifte omzetbelasting: bij PaSu Tax Assurance werken mensen die hier verstand van hebben. We hebben jarenlange ervaring in de branche en zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers in het MKB. Ons team maakt lastige ondernemerszaken begrijpelijk.

PaSu Tax Assurance
Tegulastraat 11
4007 LP Tiel
0344 663 075
Contact

Paul van Dijk (vennoot), 49 jaar

Paul begon in 1989 met de opleiding accountancy bij het Nederlands Instituut voor Registeraccounts (NIVRA) en deed werkervaring op bij grote en kleinere kantoren zoals PWC en Deloitte. In 2001 is hij voor zichzelf begonnen met een administratie en belastingadvieskantoor in Tiel. Door voor zichzelf te beginnen, wilde Paul voorzien in de vraag naar deskundige, persoonlijke en betaalbare ondersteuning voor ondernemers in het MKB.

Suze van Rotterdam (vennoot), 46 jaar

In 1991 begon Suze met de opleiding accountancy. Ook zij deed ervaring op bij grote kantoren zoals PWC en Deloitte. In 2004 sloot ze zich aan bij Paul en ontstond PaSu Tax Assurance. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Suze zich gespecialiseerd in belastingrecht. In 2008 begon ze met de opleiding fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg en inmiddels is ze haar master aan het afronden.

Certificering

PaSu Tax Assurance is sinds 2008 aangesloten bij de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. U bent bij ons administratiekantoor als ondernemer dus verzekerd van kwaliteit, het juiste advies en gerichte hulp.

Onze diensten